COMENZI ALIEXPRESS
Serviciu de transport rapid si ieftin al comenzilor din China: Aliexpress si Alibaba | 5 - 7 zile
Computer & Office
Consumer Electronics
Phones & Accessories
Jewelry & Accessories
Home & Garden
Luggage & Bags
Shoes
Mother & Kids
Sport & Entertainment
Watches
Toys & Hobbies
Weddings & Events
Novelty & Special Use
Automobiles & Motorcycles
Lights & Lighting
Furniture
Electronic Components
Education & Office Supplies
Home Appliances
Home Improvement
Men's Clothings
Women's Clothings
Comenzi Aliexpress
facebook comenzi aliexpress alibaba transport rapid china instagram facebook comenzi aliexpress alibaba transport rapid china
0751.913.325
Tools
Security & Protection
Hair Extensions & Wigs
Apparel Accessories
COPYRIGHT © 2019 COMENZI-ALIEXPRESS.RO | ALL RIGHTS RESERVED | CONTACT
Logo TopStores.ro Newsletter imag mica.pptx Garantii Licitatii Logo Avocatul Tau
Underwear & Sleepwears
Beauty & Health
1x2sportbets Romanian Shipping Logo Final
DURATA TRANSPORTULUI DIN CHINA
In mod obisnuit, transportul din China in Romania dureaza foarte mult, ceea ce este un impediment in comenzile de pe Aliexpress si Alibaba.
Comenzi-ALIEXPRESS.ro vine in intampunarea celor care vor sa cumpere produse online din China, oferind o solutie optima de transport rapid (5-7 zile) si ieftina.
Iata ce scrie unul dintre cei care comandau in trecut de pe Aliexpress: "Cât durează să-ți ajungă un produs cumpărat de pe AliExpress  Aici intrevine treaba de care se plâng cei mai mulți: de obicei produsul pleacă de la furnizor în ziua comenzii sau a doua zi, dar până în România îi ia vreo 3 – 4 săptămâni ca să ajungă, iar de la Vama din România până la Oficiul Poștal de care aparții mai durează între 1 și 4 săptămâni ca să ajungă. În general, ar trebui să primești produsul după 2 luni de la achiziție.  Dar mi s-a întâmplat să primesc un produs și la 3 luni de când a fost achizițoinat pentru că, cred eu, l-au pierdut pe la Vamă și a durat mai mult până l-au găsit. Oricum, să nu te aștepți să primești un produs prea rapid, decât dacă găsești furnizori din Europa (și nu din China), caz în care ar trebui să ajungă mai rapid. N-am cumpărat nimic de la furnizori din Europa, deci n-aș ști să-ți spun exact în cât timp ar putea ajunge produsele."
SCHIMBAREA PRODUSULUI SOSIT

Ce faci dacă produsul comandat nu ajunge sau ajunge altceva față de ce ai comandat. 
Din punctul ăsta de vedere, AliExpress se mișcă foarte bine, pentru că ai 60 de zile la dispoziție să pornești o dispută și să le spui fie că nu ți-a ajuns produsul, fie că nu a ajuns ce trebuie. Dar disputele ajung direct la AliExpress, lucru care nu e tocmai ok pentru selleri, pentru că am impresia că vor fi trași la răspundere pentru acest lucru.  Din acest motiv, o să vezi că sellerii te încurajează mereu să iei legătura cu ei printr-un mesaj înainte de a porni o dispută. De cele mai multe ori, problema se rezolvă discutând direct cu sellerul, pentru că preferă să mai trimită produsul o dată în loc să ajungă informația direct la AliExpress. Probabil îi penalizează pentru dispute sau probleme, dar nu sunt sigur de asta.  Mie mi s-a întâmplat să comand un mini-trepied pentru smartphone, au trecut 3 luni de zile fără să ajungă, așa că i-am dat un mesaj furnizorului, i-am zis de problemă, iar el a trimis rapid încă un produs la fel, fără costuri suplimentare și fără verificări în plus. Până la urmă am primit ambele produse, la vreo 3 sptămâni distanță între ele.  Deci recomandarea mea e să iei legătura cu furnizorul, să vezi dacă puteți rezolva amiabil, iar dacă nu, pornești o dispută și explici ce s-a întâmplat (cu fotografii, video sau ce crezi tu că ajută ca să fie mai credibil).
ALTE SFATURI

Îți recomand să citești de fiecare dată review-urile produselor pe care vrei să le cumperi de pe AliExpress, ca să fii sigur că nu iei ceva care din start are o calitate îndoielnică.
Totodată, îți recomand să cauți review-uri cu fotografii, ca să înțelegi mai bine cum arată produsul în realitate.  De cele mai multe ori, fotografiile care descriu produsul sunt niște randări făcute pe calculator, dar în review-uri poți vedea realitatea, dincolo de imaginile fancy de prezentare.  Mai mult, dacă poți, încearcă să cumperi de la niște branduri care sunt de încredere și care au produse bune. Spre exemplu, în zona de accesorii pentru smartphone-uri și laptopuri, cei de la Ugreen și Baseus sunt super ok când vine vorba de calitatea produselor. Le-am testat, dar o spun și review-urile pe care le au.
Dacă mai ai întrebări legate de comenzile de pe AliExpress, te rog să-mi spui și voi încerca să-ți răspund.