COMENZI ALIEXPRESS
Serviciu de transport rapid si ieftin al comenzilor din China: Aliexpress si Alibaba | 5 - 7 zile
Computer & Office
Consumer Electronics
Phones & Accessories
Jewelry & Accessories
Home & Garden
Luggage & Bags
Shoes
Mother & Kids
Sport & Entertainment
Watches
Toys & Hobbies
Weddings & Events
Novelty & Special Use
Automobiles & Motorcycles
Lights & Lighting
Furniture
Electronic Components
Education & Office Supplies
Home Appliances
Home Improvement
Men's Clothings
Women's Clothings
Comenzi Aliexpress
facebook comenzi aliexpress alibaba transport rapid china instagram facebook comenzi aliexpress alibaba transport rapid china
0751.913.325
Tools
Security & Protection
Hair Extensions & Wigs
Apparel Accessories
COPYRIGHT © 2019 COMENZI-ALIEXPRESS.RO | ALL RIGHTS RESERVED | CONTACT
Logo TopStores.ro Newsletter imag mica.pptx Garantii Licitatii Logo Avocatul Tau
Underwear & Sleepwears
Beauty & Health
1x2sportbets Romanian Shipping Logo Final
TERMENI SI CONDITII

DATELE CU CARACTER PERSONAL
Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.
CE INSEAMNA PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti) sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
CARE SUNT CATEGORIILE DE PERSOANE FIZICE ALE CAROR DATE POT FI PRELUCRATE
Datele cu caracter personal care sunt prelucrate apartin urmatoarelor categorii de persoane fizice: client sau prospect
DE CE PRELUCRAM DATE CU CARACTER PERSONAL
Prelucram date cu caracter personal in scopul indeplinirii obligatiilor legale in relatia cu Directia Generala a Vamilor, in masura in care Oferte Usa desfasoara operatiuni logistice in numele clientilor sai, prin intermediul unui tert, numit Broker. in baza consimtamantului exprimat de client.
CATRE CINE PUTEM DEZVALUI DATELE CU CARACTER PERSONAL
Este necesar sa dezvaluim datele cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: Directia Generala a Vamilor via Brokerul cu care colaboram in baza unui contract si care a semnat Anexa cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal autoritatilor judecatoresti, autoritatilor publice centrale, autoritatilor publice locale, organizatiilor internationale, furnizorilor de servicii si de bunuri, birourilor de credit, societatilor de asigurare si reasigurare, organizatiilor profesionale, organizatiilor de cercetare a pietei, agentiilor de colectare a debitelor/recuperare a creantelor.
De asemenea, poate sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal furnizorului de servicii Mail Agent, cu care am semnat deasemeni un acor de Protectie a Datelor cu Caracter Personal. Acesta poate folosi partial datele personale (email) in scopul transmiterii informarior de marketing, ca urmare a acordului Dvs,
CARE SUNT DREPTURILE PERSOANELOR:
DREPTUL LA INFORMARE – dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal
DREPTUL DE ACCES LA DATE – dreptul de a obtine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre acesta;
DREPTUL LA RECTIFICARE – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete si alte modificari;
DREPTUL LA STERGEREA DATELOR – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;
DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;
DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre operatorul bancar. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
DREPTUL LA OPOZITIE – dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE – dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa, persoanele vizate;
DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI SAU AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL – dreptul de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.
 
Navigarea pe site-ul COMENZI-ALIEXPRESS.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
COMENZI-ALIEXPRESS.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre COMENZI-ALIEXPRESS.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii. Utilizator orice persoana care viziteaza site-ul COMENZI-ALIEXPRESS.ro. Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda. Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Intermediar, Clientului. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Intermediar si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora. Comanda va fi trimisa în scris prin e-mail.
Intermediarul asigura Clientului posibilitatea de a comanda produse comercializate on-line în China precum si livrarea produselor comandate. Site-ul COMENZI-ALIEXPRESS.ro contine link-uri catre site-uri din China care pot fi folosite de catre Clienti pentru selectarea produselor.
Pentru plasarea unei comenzi pe siteurile din China, Clientul identifica produsul dorit de pe orice site din lista recomandata si verifica daca modelul se afla pe stoc, inclusiv marimea/culoarea/cantitatea dorita.
Clientul completeaza formularul de comanda sau transmite un mesaj la adresa Comenzi@COMENZI-ALIEXPRESS.ro pentru a comunica produsele pe care doreste sa le comandate, precum si link-ul produsului dorit si datele de identificare ale modelului: cod produs, marime, culoare, cantitate, precum si datele sale de contact.
Intermediarul calculeaza taxele de vanzare si de transport si comunica Clientului prin e-mail pretul final al produsului comandat. Pretul final include pretul produselor, taxele de livrare în China., taxele de transport din China în România si comisionul Intermediarului si al partenerului sau din China în cuantum total de 10% din valoarea comenzii.
Dupa comunicarea pretului final, Clientul are obligatia sa achite un avans de 50% din valoarea comenzii numerar la sediul Intermediarului sau in contul Intermediarului.
Drepturile si obligatiile Clientilor si ale Intermediarului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
Intermediarul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Clienti. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Clienti prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de oferte-usa.ro, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Client de a inceta de indata accesarea COMENZI-ALIEXPRESS.ro.
TERMENI SI CONDITII
projector